Home Kulture Komedia “Luba” vjen në Teatrin Aleksandër Moisiu

Komedia “Luba” vjen në Teatrin Aleksandër Moisiu

Komedia “Luba” vjen në Teatrin Aleksandër Moisiu në Durrës ku në thelb trajtohet historia tragjike e një gruaje të huaj, martuar me një shqiptar. Ngjarje dhe histori të viteve 60-70 vijnë në skenë përmes parodizimit të sistemit diktatorial dhe shpërfaqjes së thelbit të tij kriminal. Me autor Ylljet Alicka, regjizor Armand Bora, si dhe interpretojnë 𝗫𝗵𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗞𝗮𝗿𝗮𝗷, 𝗞𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗞𝗼𝗿𝗼𝘃𝗲𝘀𝗵𝗶, 𝗜𝗴𝗹𝗶 𝗙𝘂𝘀𝗵𝗮, 𝗔𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻𝗼 𝗦𝗵𝗲𝗵𝗮𝗷, 𝗟𝗶𝘃𝗶𝗼𝗻 𝗔𝗹𝗶𝗮𝗷, 𝗞𝗹𝗮𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗚𝗲𝗴𝗮, 𝗘𝗻𝗼 𝗕𝗮𝘀𝗵𝗮.

𝘒𝘰𝘳𝘦𝘰𝘨𝘳𝘢𝘧𝘦: 𝘝𝘦𝘳𝘰𝘯𝘪𝘬𝘪 𝘊𝘩𝘢𝘵𝘻𝘰𝘱𝘰𝘶𝘭𝘰𝘶
𝘒𝘰𝘮𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵𝘰𝘳: 𝘌𝘯𝘪𝘴 𝘔𝘶𝘭𝘭𝘢𝘫
𝘈𝘴/𝘳𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳: 𝘈𝘴𝘵𝘪𝘢𝘯𝘰 𝘚𝘩𝘦𝘩𝘢𝘫

Kjo shfaqje do të jepet për publikun durrsak në datat 𝟭𝟭 dhe 𝟭𝟮 𝗠𝗮𝗿𝘀 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬. Për bileta dhe rezervime kontaktoni në numrin 𝟬𝟲𝟴𝟯𝟵𝟭𝟯𝟴𝟭𝟯.

Previous articleFOTOT/ Tërmetet në Itali, qindra persona e kalojnë natën jashtë: Kurrë s’kemi ndjerë një tronditje të tillë
Next articleVijon operacioni policor i koduar “Twins”, si rezultat i punës operacionale të mirëkoordinuar me shërbimet e Policisë Kufitare të PKK Morinës