Home LifeStyle Kim nuk mund ta fshehë më shtatzaninë

Kim nuk mund ta fshehë më shtatzaninë

largea_kim61359673697

Kim tashmë nuk mund ta fshehë më rritjen e barkut

Ajo ka bërë të gjitha përpjekjet për ta ekspozuar sa më pak shtatzaninë e vet, që prej lajmit të publikuar një muaj më parë. Por, tashmë Kim Kardashian nuk mund ta fshehë dot barkun e saj që është rritur. 31-vjeçarja është fotografuar natën vonë në Los Anxhelos duke hyrë në shtëpinë e vet pas një seanse stërvitje dhe barku i saj dallohej qartë se tashmë është rritur. Kjo bëhej më evidente falë edhe veshjes së ngushtë që mbante Kim.


Previous articleRihanna e dashuruar mme modelin e ri te flokëve
Next articleSHBA: John Kerry është inauguruar, pasi Clinton u largua