Home Politike Kërkoi të mos ndante anëtarin e 4 të Grupeve të Numërimit me...

Kërkoi të mos ndante anëtarin e 4 të Grupeve të Numërimit me PDIU, KAS rrëzon kërkesën e Partisë së Lirisë

KAS rrëzon kërkesën ankimore të Partisë së Lirisë për caktimin e anëtarit të katërt të grupeve të numërimit të votave, për zgjedhjet e 14 majit.

Dje, Kolegji Zgjedhor vendosi që çështja të rikthehet në KAS, duke argumentuar se në kohën kur KAS ka marrë vendimin, nuk ishin të pranishëm të gjithë anëtarët e nevojshëm.

Previous articleSpërkati farmacinë me benzinë dhe tentoi t’i vinte flakën, arrestohet 37-vjeçarja në Tiranë: Ilaçet që bleva më shkaktuan probleme shëndetësore
Next articleDoni rezultatin e 14 majit? Shihni sheshet…