Home Ekonomia Këmbimi valutor 2 mars/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin?

Këmbimi valutor 2 mars/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin?

Në tregun e këmbimi valuator sot një dollar amerikan blihet me 107.7 lekë dhe shitet me 108.5 lekë.

Këmbimi valutor 2 mars/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe

Euro mbetet e pandryshuar nga një ditë më parë. Sot blihet me 114.8 dhe shitet me 115.4 lekë.

Franga zvicerane ka pësuar një rënie, duke u blerë me 113.8 lekë dhe shitur me 115 lekë.

Ndërsa paundi britanik sot blihet me 128.8 dhe shitet me 130.5 lekë.

Previous articleParashikimi i motit, 2 mars 2023
Next articleEmigrimi i shqiptarëve, EUROSTAT: Nga viti 2002, 554 mijë morën pasaporta të BE-së