Home Politike KED e re, goglat zgjedhin 2 emrat përfaqësues të Gjykatës Kushtetuese (EMRAT)

KED e re, goglat zgjedhin 2 emrat përfaqësues të Gjykatës Kushtetuese (EMRAT)

Marsida Xhaferllari dhe Elsa Toska zgjidhen përfaqësuesit e Gjykatës Kushtetuese në Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.

Ndërsa anëtari zëvendës i Kushtetueses në KED është zgjedhur Altin Binaj.