Home Politike ‘Kam shkuar dy apo tre herë, ishte “shfrenim”’/ Rama tregon eksperiencën në...

‘Kam shkuar dy apo tre herë, ishte “shfrenim”’/ Rama tregon eksperiencën në disko: Një natë e jashtëzakonshme në Prishtinë

Kryeministri, Edi Rama ka treguar rastin kur shkoi në një disko në Prishtinë vite më parë të cilën e përshkruan si një natë të jashtëzakonshme. Gjatë ‘podkastit’ të tij të fundit, ai shprehet se në disko ndjeu nevojën për të kërcyer i lirë, “në kuptimin më të prekshëm të fjalës”.

“Në atë kohë më kujtohet kur kam shkuar për herë të parë dhe më pas, dy- tre herët e para në Prishtinë pas çlirimit ka qenë një jetë nate e jashtëzakonshme, një ekzaltim dhe një “shfrenim” në thonjëza se nuk kishte asgjë të shfrenuar në sensin negativ por një lulëzim i shpresës, një lulëzim i dëshirave, i nevojës për të jetuar së bashku, për të marrë frymë lirisht dhe kur shkoje nëpër ato lokale e madje njëherë më kanë marrë e më kanë çuar në një vend ku bëhej muzikë, një lloj diskoje që futeshe poshtë.

Unë nuk kam para kam shkuar, gjithë jetën time dy-tre herë jam gjendur në disko por aty e ndjeje këtë nevojën e të gjithëve për të kërcyer të lirë, në kuptimin më të prekshëm të fjalës. Ishte diçka e jashtëzakonshme. Pastaj, sigurisht që gjërat fillojnë e normalizohen, njeriu është i bërë kështu që e keqja harrohet shpejt dhe e mira nuk ka fund, nuk është kurrë mjaft. Megjithatë, sidoqoftë, ato kanë qenë momente të paharrueshme”, u shpreh Rama.
Previous article15 rreziqet më të mëdha nga inteligjenca artificiale
Next articleLulzim Basha sfidon gjithë politikën e vjetër, kërkon Vetting për politikanët