Home Aktualitet Juris Cyrbja: Shqiptarët nuk e meritojnë të përfaqësohen në këtë mënyrë!

Juris Cyrbja: Shqiptarët nuk e meritojnë të përfaqësohen në këtë mënyrë!

Opozita e cila për asnjë ditë nuk e dërgoi çështjen në Gjykatën Kushtetuese për një interpretim shterues, krijoi sot në parlament këtë shfaqje të turpshme!
E pas këtyre zhvillimeve të pa ndodhura ndonjëherë në historinë parlamentare shqiptare, thonë se do të shkojnë në Kushtetuese.
Mund ta kishin bërë që ditën e parë e të na e kishin kursyer këtë maskaradë, e cila në fakt bën diferencën e saktë se pse ne jemi mandatuar për të qeverisur, dhe ata për të kakarisur.