Home LifeStyle Jonida Maliqit i ndodh ajo që nuk e priste kurrë, shikoni videon...

Jonida Maliqit i ndodh ajo që nuk e priste kurrë, shikoni videon që po thyen rrjetin

Jonida Maliqi është kthyer në “makthin” e miqve të saj pasi ajo vdes ti trembë gjithnjë ata. Por këtë herë ra ajo pre e një kurthi që miqtë e saj i kanë bërë.

Këngëtarja ndodhet në Zanzibar të Afrikës duke eksploruar jo vetëm plazhet fantastike por edhe natyrën e mrekullueshme që ofron ky vend. Jonida dhe miqtë e saj kanë vizituar sot një kopsht zoologjik dhe aty ka pësuar shokun e saj.