Home LifeStyle Jennifer Lopez pa të dashurin, takim i dyshimtë me ishin Marc Anthony

Jennifer Lopez pa të dashurin, takim i dyshimtë me ishin Marc Anthony

largea_jenniferert1359109711Në kohën kur i dashuri i saj është larg saj, Jennifer Lopez përfiton nga rasti për të takuar “ish”-in e saj. Gjatë udhëtimit të saj të fundit në Nevv York, J.Lo ka lënë Casperin në Los Angeles dhe ka bërë të mundurën një takim me Marc Anthony.
Lopez mësohet se ka qendruar në “London Hotel” të Manhatanit, mirëpo është parë të largohet të martën drejt “The Mark”, ku po qëndronte Anthony.

Previous articleRita Ora: Promovimi i Kosovës, fokusi im për 2013-n
Next articleThe Times: Britanikët për dalje nga BE