Home Aktualitet Ja studentet e dhjetorit te Durresit që rrëzuan bustin e diktatorit...

Ja studentet e dhjetorit te Durresit që rrëzuan bustin e diktatorit dhe që na bëjnë krenar të festojmë ditën e Rinisë

FotoLajm /Nesër është dita e Rinisë, natyrisht është ditë pushimi. Gazeta Bulevard dhe pse kjo foto është munduar të hieqet nga qarkullimi e ka ruajtur atë  që është bërë para dy vitëve, si simbol i studentëve të dhjetirit. Tani ata që janë aty e dijnë mirë se ku kanë studiuar në dhjetor të 1990, ndërsa ata që i njohin mund të bëjën një analizë më të artë të  këtyre studentëve të vitëve (0… ne po e risjellim në kujtesën tuaj pa asnjë komnet. Ata kanë qenë në ‘90 të gjithë studentë të mrekullueshëm sic edhe e shikoni nga mosha e tyre në 90 përqind të pjesmarrësve në foto. Kjo është historia e PD në Durrës…mungon  vetëm Bylykbashi që mosha nuk e lejoji të ishte me shumë nga këto të rinj energjik  kur rëzuan  bustin e Enverit…