Home Slideri Ja skandali i investimeve të qeverisë në arsimin shkollor dhe parashkollor

Ja skandali i investimeve të qeverisë në arsimin shkollor dhe parashkollor

kopshtiDuke filluar nga ky numër gazeta “Bulevard” do të bëjë prezent të gjitha investimet që janë bërë në shkollat dhe kopshtet e qarkut Durrës dhe gjendjen në të cilat ata ndodhen. Fotoja më poshtë është e kopështit të fshatit Metallaj të komunës Maminas, që siç e shikoni është i rrënuar dhe i braktisur. Nëse për nxënësit e shkollës së këtij fshati zgjidhja ishte ti dërgonin në një shkollë tjeter 8 km larg dhe pa ju siguruar transportin, ndërsa për fëmijet e kopështit nuk pati asnjë zgjidhje dhe prindërit detyrohen t’i mbajnë në shtëpi.

Previous articleHajde luajmë koalicionesh
Next articlePD në Durrës nis gjuetinë e mbështetësve të Ilir Metës. Kërcënohen bluzat e bardha, drejtorë, mësues dhe të punësuar