Home LifeStyle Ja sa i butë është në puthje Ramush Hajredini …

Ja sa i butë është në puthje Ramush Hajredini …

I nohur si një njeri i ashpërm, si një luftëtar që është përfolur mjaft për luftën e Kosovës duke shkuar deri në gjyqet e Hagës, Ramush haredinaj ka në fakt edhe dobësitë e veta. I ashpër me kundështarin, njeri me kompromise me politikën sidomos kur duhet të zgjidhet vetë kryeministër, ai është shumë romantik kur takon femrat dhe pse i puth ata sikur po pastron armën ose po firmos shkarkimin e administratës.

Shikoni këto dy fota dhe mos e paragjykoni Ramushin si njeri të egër, mjer këto dyja cfarë puthje “romantike Kanë provuar”