Home Bota I ngec organi gjenital në çelësin 14-ësh, doktorët kanë lënë nam me...

I ngec organi gjenital në çelësin 14-ësh, doktorët kanë lënë nam me atë që bëjnë për ta “shpëtuar”

Një burrë nga Kina ka qenë protagonist i një prej ngjarjeve më të dhimbshme për burrat, njëkohësisht dhe qesharake.

37-vjeçari, pasi kishte futur penisin e tij në një celës 14 -ësh, mbase për të matur përmasat e tij, i kishte ngecur aty për 17 orë.

Gjendja e burrit ishte përkeqësuar shumë, pasi u dërgua në spital në Provincën Zhejiang të Kinës.

Penisi i tij i ngecur në çelës ishte ënjtur dhe kishte marrë ngjyrë mavi.
Doktorët dhe zjarrfikësit, që dështuan ta ndihmonin burrin, e thirrën një dentist për të ndihmuar në heqjen e çelësit duke përdorur një turielë dentale.

Sipas Huanqiu.com, burrit i ngeci penisi në veglën e metalit dhe u dërgua në spitalin Taizhou.