Home Politike Hapni Linkun dhe votoni! Sondazhi i Gazetës Bulevard për zgjedhjet vendore në...

Hapni Linkun dhe votoni! Sondazhi i Gazetës Bulevard për zgjedhjet vendore në qytetin e Durrësit

Sondazh i Gazetes Bulevard për zgjedhjet vendore ne qytetin e Durresit.

Votoni me poshte !

Më datë 6 Mars zhvillohen zgjedhjet vendore ne Durrës, kush mendoni se fiton?

View Results

Loading ... Loading ...