Home Ekonomia Hapet tenderi/ Bashkia Kamëz “ndriçon” Babrrunë, Bathoren dhe Paskuqanin

Hapet tenderi/ Bashkia Kamëz “ndriçon” Babrrunë, Bathoren dhe Paskuqanin

Bashkia Kamëz ka shpallur një tender me fond 20.2 milionë lekë, që do të shkojë për ndriçimin e rrugëve.

Ky fond do të kanalizohet në rrugë dhe zona të ndryshme, si Babrru, Bathore dhe Paskuqan. Projekti do të mbyllet brenda dy muajsh, që nga nënshkrimi i kontratës me subjektin fitues./scan