Home Politike Gjuha fyese gjatë fushatës, Celibashi: Të vetëpërmbahen, mendojnë se i dinë të...

Gjuha fyese gjatë fushatës, Celibashi: Të vetëpërmbahen, mendojnë se i dinë të gjitha

Kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi tha se nuk është kompetencë e KQZ retorika fyese e përdorur gjatë fushatës zgjedhore.

Megjithatë nuk kurseu thirrjen që të vetëpërmbahen. Edhe për posterat me material propagandistik tha se s’janë përgjegjësi e KQZ.

“Çështja e përmbajtjes të materialeve propagandistike nuk është e lidhur me kompetencën e KQZ. Ajo cfarë është në kompetencën tonë është vendndodhja e këtyre posterave.

Si e ndërtojnë retorikën liderët politikë, kryeministri apo kryetarë të opozitës është cështje e tyre dhe shkon përtej kompetencës tonë.

E vetmja gjë që mund të themi është që të ribëjmë thirrje për vetëpërmbajtje të liderëve politikë por duhet të pranojmë që ata mendojnë se i dinë të gjitha dhe i bëjnë shumë mirë”, tha Celibashi.

Previous articleRonaldo ‘vuan’ në fushën e blertë, Georgina Rodriguez shijon pushimet luksoze
Next articleSHBA do të ndalojnë mediat sociale për fëmijët nën 13 vjeç