Home Kosova Gjermania i jep donacion FSK-së tre kamionë në vlerë 405 mijë euro

Gjermania i jep donacion FSK-së tre kamionë në vlerë 405 mijë euro

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj njoftoi se Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes së FSK-së, ka marrë donacion tre kamion të autoshkollës me vlerë prej 405 mijë euro-sh nga Gjermania.

Kjo duke lehtësuar kësisoj përmes këtyre automjeteve zhvillimin e orëve praktike për ushtarakët të cilët janë në proces të licensimit për kategorinë C.

“Me këtë rast, në ceremoninë e pranim-dorëzimit falënderova zëvendës ambasadorin e Gjermanisë në Republikës e Kosovës, z. Mathias Conrad, për mbështetjen e vazhdueshme që shteti gjerman ofron për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe shtetin tonë”, ka thënë Mehaj.

Previous articleSPAK: Policë dhe kryepleq në shërbim të grupeve të kanabisit në Krujë
Next articlePërfaqësues të AKU-së, pjesë e trajnimit në Gjermani mbi artikujt e ricikluar