Home Aktualitet Gerald Ceka zgjidhet administrator I UAMD Durrës (Kancelar)

Gerald Ceka zgjidhet administrator I UAMD Durrës (Kancelar)

Eshte zhvilluar para nje ore votimi per zgjedhjen e kancelarit  ku kane marre pjese 2 kandidatura pasi Ani Dyrmishi ka terhequr kandidaturen. Keshtu qe gara u zhvillua mes Ulpian Hotit dhe Gerald Cekes ku me 4 veta pro dhe 3 kundra ky I fundit eshte zgjedhur administrator i ri I Universitetit te Durresit. Bordi I votimit ishte I perbere prej 7 vetash , 3 perfaqesues te ministrise, 3 te universitetit dhe nga kreu I qarkut. ( Vijon )