Home LifeStyle Fundjavë e shthurur e të rinjve britanikë, alkool, drogë… skena erotike në...

Fundjavë e shthurur e të rinjve britanikë, alkool, drogë… skena erotike në rrugë

Gjatë fundjavave rrugët e qyteteve më të mëdha britanike gumëzhijnë nga të rinjtë që kanë dalë për të festuar, e në raste festash zyrtare që shtojnë një ditë më tepër pushimi ata e teprojnë akoma edhe më tepër me pijet.

Festat e shthurura e të tepruara me alkool e lëndë narkotike pa dyshim që krijojnë në rrugë edh enjë pamje jo edhe aq të bukur për të rinjtë britanikë.

Djem e vajza të shtrirë në mes të rrugës, zënka të ndryshme dhe veprime të tjera që të gjithë ata do të mendoheshin dy herë për t’i kryer nëse do të ishin esëll.

Këto janë pamje në disa prej rrugëve të qyteteve kryesore të Britanisë.

Image
Image
Image