Home Humor FOTOT/ “Si ka evoluar shqiponja”, rrjeti masakron Ronela Hajatin

FOTOT/ “Si ka evoluar shqiponja”, rrjeti masakron Ronela Hajatin

 

Paraqitja skandaloze, shfaqja erotike dhe kënga mediokre me të cilën Ronela Hajati përfaqësoi Shqipërinë në Eurovision ka marrë kritika të shumta jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashtë.

Të paktë janë ata që gjejnë ndonjë fjalë pozitive nga kjo paraqitje, ndërsa në rrjet ka shpërthyer ironia.

FOTOT: “Si ka evoluar shqiponja”, rrjeti masakron Ronela Hajatin