Home LifeStyle FOTOT: Nihuni me vajzën më seksi në botë për vitin 2022, që...

FOTOT: Nihuni me vajzën më seksi në botë për vitin 2022, që nuk është as modele

Njihuni me vajzën më seksi në botë për vitin 2022!

Paige Spiranac është shpallur nga revista “Maxim” si femra më seksi në botë, për vitin 2022.

Golfistja amerikane tha: “Për mua, të jesh seksi do të thotë të kesh vetëbesim dhe të ndihesh mirë me veten”.

Spiranac është shumë e famshme në rrjetet sociale. Në Instagram, ajo ka rreth 3,5 milionë ndjekës.