Home Humor FOTOT/ Memet për luftën, Mbretëresha pyet Johnson: Çfarë tha Rama, ka shpresa?

FOTOT/ Memet për luftën, Mbretëresha pyet Johnson: Çfarë tha Rama, ka shpresa?

Lufta është sot në ditën e 8-të. Vdekjet po rriten dhe numri i personave të plagosur po ashtu. Mirëpo në rrjet memet po shtohen. Figura kryesore janë Putin, Sergey Lavrov, Zelenskyy dhe sigurisht kryeministri i vendit tonë, Edi Rama.

Boris cfarë tha Edi? Ka shpresa’ , ‘Satelitët do i dërgojmë në mars’– janë disa nga memet.