Home Aktualitet FOTO-VIDEO/ Dështon turpshëm mitingu i LSI në Durrës

FOTO-VIDEO/ Dështon turpshëm mitingu i LSI në Durrës

LSI ka zhvilluar sot takimin përmbyllës në qytetin e Durrësit, në një fushatë të zbehtë në këtë qytet dhe sipas të gjithë sondazhëve ndryshe nga qytete të tjera ka munguar edhe pritja madhështore, ndërsa pjesmarrja ka qenë vërtetë një katastrofë për një parti që cirret se do të marrë mandat. Sic shihet edhe nga foto dhe video që është bërë ndërsa flitej në  tribunë, numri i të pranishmëve ka qenë shumë i pakët, ndërsa zhgënjimi ka qenë i pranishëm te të gjithë. Ndryshe nga truke dhe marifete që ka bërë në takime të tjera apo nga ata që deklarojnë për mbështetje të madhe në Durrës, LSI ka realizuar një dështim të plotë.

Kjo është foto qe tregon dy fushatat e saj atë të para katër vitëve me ne krye Lefter Kokën dhe atë të sotmen