Home Aktualitet FOTO/ Verifikimi banesave të dëmtuara nga tërmeti, ekipet e FSHZH në terren...

FOTO/ Verifikimi banesave të dëmtuara nga tërmeti, ekipet e FSHZH në terren me ekipet e specializuara izraelite

Ekipet e vleresimit shqiptare dhe te huaja vazhdojne punen me intensitet te larte ne te gjitha zonat e prekura nga termeti shkaterrues i 26 nentorit.

Emergjencat çdo dite raportojne per numrin e banesave te inspektuara, nderkohe qe ekspertet vazhdojne punen ne terren te ndara ne disa ekipe.

Me poshte po ju sjellim pamje te mengjesit te dites se sotme, ku ekipet shqiptare te FSHZH ndajne punet me ekipet izraelite, per vazhdimin e verifikimeve te banesave te tjera ne Durres.

SOURCEBulevard News
Previous articleShtyhet sërish mësimi në Tiranë, Durrës, Vorë e Kurbin, Ministria e Arsimit: Nis më 9 dhjetor
Next articleFotot e veçanta që tregojnë trupin në periudhën e paslindjes