Home Bota Foto/ Grindje në familje, gruaja “bën të vdekur” burrin

Foto/ Grindje në familje, gruaja “bën të vdekur” burrin

Zakonisht jemi mësuar të dëgjojmë që dhuna të ushtrohet ndaj gruas, por rasti i sotëm ka ndodhur ndryshe , gruaja rreh burrin.

Teksa burri ka qenë në tualet dhe po bënte një dush, ai kishte harruar telefonin mbi komodinë, ndërkohë pas një kontrolli të imët që ajo i ka bërë telefonit, menjëherë pas daljes së tij nga dushi kanë filluar edhe konfliktet, por rezultati i këtij konflikti do t’ju habisë.