Home Politike Fermerët në protestë, Rama: Ofrojmë mbështetje për ta

Fermerët në protestë, Rama: Ofrojmë mbështetje për ta

Kryeministri Edi Rama ka ndarë një lajm për mbështetjen ndaj fermerëve. Ky lajm i publikuar nga ai në rrjetin social ‘Facebook’, vjen pak minuta pas nisjes së protestës së fermerëve të Muzeqesë në Fier.

Rama bën të ditur se do të ofrojë mbështetje për fermerët, plus 42% krahasuar me vitin e kaluar. Ai shton se do të ketë mbështetje për fermerin dhe investime në zhvillimin rural.