Home Sport Erzeni Shijakut me një tranier “vip” falë mbështetjes së kryebashkiakut Kokomani

Erzeni Shijakut me një tranier “vip” falë mbështetjes së kryebashkiakut Kokomani

Erzeni i Shijakut duket se i ka marrë seriozisht objektivat e tij dhe ajo që është më  e dukshmja qëndron te angazhimi i kreut të bashkisë së Shijakut për të investuar në këtë ekip. E fundit që mund ta përforcojë këtë fakt është sjellja si tranier pranë Erzenit të Shijakut një ekip me mjaft tradida në futbollin shqiptar si tranier e Nevil Dedes, ish futbollist dhe tranier i mirënjohur. Lajmi është bërë zyrtar nga vetë  kryebashkiaku i cili ka postuar edhe një foto së bashku me tranierin e ri të Erzenit. Mesa duket një ecuri e mirë në kategorinë e parë e Erzenit do të sjellë të tjera investime serioze nën vëmendjen e kryebashkiakut të Shijakut Ardian Kokomani, i cili krahas shumë investimëve të tjera, ka kthyer si askush sytë edhe te sporti duke treguar vëmendje të vecantë. Vetë Kokomani është shprehur se ekipt të futbollit Erzeni po dhe sportëve të tjera të  këtij hlubi ku bie në sy volejbolli nuk do ti mungojë vëmendja e tij.