Home Aktualitet Erion Dasho tregon çfarë po ndodh brenda spitaleve: Ka mjekë matrapazë që...

Erion Dasho tregon çfarë po ndodh brenda spitaleve: Ka mjekë matrapazë që e kanë marrë remdesivirin dhe e kanë shitur…

Mjeku Erion Dasho u shpreh se ka edhe mjekë matrapazë që kanë referuar chartera për në Turqi dhe marrin nga 2000 euro.

“Mjekët janë heronj, por ka edhe matrapazë, se nga këta mjekë ka nga ata që kanë referuar chartera për në Turqi dhe marrin nga 2000 euro. Ka matrapazë që e kanë marrë remdesivirin nga spitali dhe e kanë shitur.

Ka nga ata që i kanë dërguar në klinika private dhe testin me 5 euro ua kanë shitur pacientëve me 100 euro.

Kanë kaluar 5 ditë nga denoncimi i Bashës dhe sipas llogarive të mia, ka pasur afërsisht te 40 vdekje në 5 ditë, ndërsa tani ka shkuar në mbi 70 vdekje në 5 ditë. Pra, janë dyfishuar vdekjet e raportuara. Pas denoncimit, po raportohet numri i dyfishuar i vdekjeve”, tha ai për Ora News.

SOURCEBulevard News
Previous articleMiti i intubimit: Çfarë na tregojnë statistikat, vdes apo shpëton?
Next article‘O nëne, o nëne’, Silva Bino ‘tronditet’ kur ndez televizorin: O zot çfarë guximi, të gjithë bëjnë…