Home Aktualitet Emri/ Ndërron jetë gazetari i mirënjohur shqiptar

Emri/ Ndërron jetë gazetari i mirënjohur shqiptar

Gazetari Milto Baka, një ndër emrat e rëndësishëm të Radio Televizionit Shqiptar, është ndarë nga jeta në moshën 77 vjeçare.

Ai ka lënë pas një karriere të konsoliduar në median e shkruar dhe atë radiotelevizive.

Arkiva e RTSH ka në memorjen e saj kronika dhe emisione të shumta që mbajnë firmën e Milto Bakës.

I specializuar si gazetar ekonomie, vitet e fundit Milto Baka ia kushtoi marketingut në meda kryesore.

Previous articleIshte fshehur nga nazistët, piktura shitet për çmimin stratosferik
Next articleÇ’janë “Idet” e Marsit?