Home Europa Emannuel Macron: Hiqni dorë nga leksionet për shqiptarët e serbët

Emannuel Macron: Hiqni dorë nga leksionet për shqiptarët e serbët

Samiti i krerëve të BE-se përfundoi me ndarje të thellë mes shteteve ish-komuniste që mbrojtën qeverinë hungareze dhe atyre të perëndimit që kërkuan që ajo të ndëshkohej për shkelje të të drejtave të njeriut.

Presidenti francez Macron shkoi më tej duke u kërkuan liderëve evropianë që të heqin dorë nga leksionet për shtetin ligjor për shqiptarët e serbët. Sipas tij janë disa shtete anëtare që nuk kanë sundim të ligjit.

SOURCEbulevard news
Previous articleEdhe Danimarka i bashkohet vendeve të tjera të BE, heq kufizimet për udhëtarët shqiptarë
Next articleRama poston videon nga punimet për bypass-in e Vlorës: Synojmë ta bëjmë të kalueshëm në mesin e korrikut