Home Politike Edhe pak ditë na ndajnë nga zgjedhjet e 25 Prillit/ Kamionët e...

Edhe pak ditë na ndajnë nga zgjedhjet e 25 Prillit/ Kamionët e ushtrisë dhe blindat zbarkojnë në Vlorë

Kanë mbërritur në qytetin e Vlorës materialet e para për zgjedhjet e 25 Prillit.

Shikoni kamionët e ushtrisë kanë bërë të mundur transportimin e materialeve që do të përdoren në qendrat e votimit për zgjedhjet parlametare të 25 Prillit.

Bëhet me dije se materialet zgjedhore do të vendosen në ambientet e Pallatit të Sportit për tu shpërndarë më pas në Qendrat e Votimit të qytetit të Vlorës.