Home LifeStyle E kush tjetër veç Rihannës di të shfaqet ndryshe

E kush tjetër veç Rihannës di të shfaqet ndryshe

rihannaE kush tjetër veç Rihanna është kjo që gjithmonë dijë të shfaqet ndryshe, e cila duket së është bërë gati për fluturim. Rihanna është e veshur me një palë patollona të ngjitur me ngjyrë bardhë e zi dhe më një palë take të zeza, e cila më të vërtet po duket mjaftë bukur.

Previous articleMourinho: Manchester United-Real, si një finale
Next articleMurat Jashari: Duhet të kemi të qartë se çka mund të negociohet