Home Aktualitet Durrës. Gjak nga Kosova: ambasadori, kleriku, studentë dhe psikologë

Durrës. Gjak nga Kosova: ambasadori, kleriku, studentë dhe psikologë

Spitali Rajonal Durrës ka falënderuar Ambasadorin e Kosovës ne Shqipëri SHT Nait Hasani, që së bashku me Kryeimamin e Klinës, studentët e Klinës si dhe Shoqatën e Psikologëve të Kosovës, të cilët, më 1 nëntor 2019, shkuan në këtë institucion shëndetësor për të dhuruar gjak, në shenjë solidarizimi me pacientët në nevojë për gjak./th.m

Previous article6 surprizat që gratë nuk i kërkojnë, por do t’i pëlqenin shumë
Next articleShqiptarët e Kretës, 20 ton ndihma për të dëmtuarit nga tërmeti