Home Histori Durrës 1914/ Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një...

Durrës 1914/ Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine

Foto që po shihni tregon Mbretin e Shqipërisë apo Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine (ndoshta Konaku).
Interesante për tu theksuar është veshja e dy shoqëruesve në portën e ndërtesës, njëri me veshje tradicionale Toskë dhe tjetri Gegë, simbol ky i unifikimit kombëtar!/Aleksandër Cangonja
SOURCEBulevard News
Previous articleZjarr në një magazinë të Arkivës së Shtetit në Lundër, po hetohet nëse është i qëllimshëm
Next articlePrindër, lexojini fëmijës para se te flejë!