Home Ekonomia Do të shfuqizohet Bordi i Transparencës? Ministrja Ibrahimaj flet për përcaktimin e...

Do të shfuqizohet Bordi i Transparencës? Ministrja Ibrahimaj flet për përcaktimin e çmimit të karburantit

Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj, ka folur ditën e sotme mbi atë që do të ndodhë me Bordin e Transparencës.

Ajo tha se çështja e Bordit po diskutohet në Gjykatën Kushtetuese.

Delina Ibrahimaj: Bordi është duke u diskutuar në gjykatën kushtetuese. Ka pasur një seancë, pritet një seancë e dytë

I qëndroj asaj që kam përsëritur se ndërveprimi i qeverisë në përcaktimin e çmimeve të karburanteve ishte e detyruar nga kushtet ku ndodheshim.

Shifrat tregojnë se ndërhyrja jonë ka qenë efektive në ndërhyrjen e çmimit final që konsumatori paguan.

Previous article“Call-centre të lidhura me ish-politikanë, tre kompani pronë e ish-ortakut të vëllait të Ramës”, investigimi i BIRN: Si u mashtruan mbi 235 mijë persona, miliarda euro të zhvatura
Next articleMiratohet pr.ligji për ndërtimin e Urës së Bunës, Balluku: Investimi prej 1,5 miliardë lekësh, do të ndahet mes Shqipërisë dhe Malit të Zi