Home Bota Dita e tretë e luftës! Nëna e re ukrainase sjell në jetë...

Dita e tretë e luftës! Nëna e re ukrainase sjell në jetë foshnjen e saj në metron e Kievit në ditët më të vështira për vendin

Mes sulmeve ajrore në Ukrainë, pak orë më parë një grua solli në jetë foshnjen e saj në metronë e Kievit, ky fëmijë erdhi në jetë në ditët më të vështira të vendit e tij sipas raportimit të Telegram.

Lufta e Kievit vazhdon, banorët janë strehuar në stacionet e metrosë nëntokësore të qytetit, trenat kanë mbetur të hapur dhe në platformat e tyre po akomodohen njerëzit.

Përmes aplikacionit Telegram kanë komunikuar më botën e jashtme. Lindja e kësaj foshnje u bë më dije përmes Telegramit.

Dita e tretë e luftës! Lind një foshnje në metron e Kievit