Home Aktualitet Deputeti grek i bën për “ujë të ftohtë”: Shumica nga ju janë...

Deputeti grek i bën për “ujë të ftohtë”: Shumica nga ju janë me prejardhje shqiptare!

Tema e shqiptarëve shpesh herë bëhet objekt debati në parlamentin grek.Deputeti arvanitas i “Syriza”-s, Emanouil Glezos, ka rrëfyer nga podiumi i parlamentit se më shumë se gjysma në sallë është me prejardhje shqiptare…”.Ai ju drejtua ministrit të Arsimit me pyetjen nëse ishte grek apo jo se mbiemri i tij tregonte se është arvanitas.“Më këta dy popuj, shqiptarët dhe turqit duhet ta gjejmë gjuhën”, tha ai.

Kur arvanitasi Manolis Glezos, e bëri për "ujë të ftohtë" Parlamentin Grek

Deputeti arvanitas i "Syriza"-s, Emanouil Glezos, i ka rrëfyer nga podiumi i Parlamentit Grek se "më shumë se gjysma në sallën e Parlamentit është me prejardhje shqiptare…". Ndiqeni të plotë këtë material video!

Posted by Konica.al on Thursday, June 7, 2018