Home Slideri Deklarata e Finos alarmon servilët e Dukës! Vërtetë është zgjedhur president i...

Deklarata e Finos alarmon servilët e Dukës! Vërtetë është zgjedhur president i FSHF?

Ndërsa ka përfunduar gara për kreun e FSHF, ka mjaftuar një deklarim i Finos për të rikthyer panikun. Fino ka deklaruar se çështja do shkoj në gjykatë dhe më pas edhe Cas për të delegjitimuar votën e 12 shoqatave fantazëm dhe 6 personave inegzistent si përfaqësues klubesh. Mesa duket kjo ka qenë skema e Finos dhe burime pranë tij thonë se tani fillon plani B që të kesh paguar lekët dhe të mos zgjidhesh kryetar. Ndërkohë që 12 burrat e blerë tashmë do jenë edhe pjesë e hetimit. Burime pranë Finos thanë se është çështje kohe për atë që do shihni.