Home LifeStyle Dashuria e Jennifer Garner dhe Ben Affleck

Dashuria e Jennifer Garner dhe Ben Affleck

garnerJennifer Garner dhe Ben Affleck provojnë me këtë fotografi se janë një çift që po e shijon marrëdhënien më së miri. Ata ishin të dielën e kaluar të ftuar në Los Anxhelos në një mbrëmje ndërsa siç e shikoni në fotografi nuk e kanë shmangur për asnjë moment efeksionin ndaj njëri-tjetrit edhe në ambientet publike. Që të dy janë 40 vjeçare dhe ishin ftuar në eveniment për të kontribuar në nevojën për ti dhënë fund abuzimit me fëmijët.


Previous articleReplikë, si përgjigje e shkrimit të pabazë nga ana ligjore, të Liri Arapit
Next articleOKB: Koreja s’mund ta anulojë armëpushimin njëanshëm