Home Kosova Daçiç: Një tjetër shtet do të tërheqë së shpejti njohjen e Kosovës

Daçiç: Një tjetër shtet do të tërheqë së shpejti njohjen e Kosovës

Së shpejti, një vend tjetër do të tërheqë njohjen e Kosovës, tha për Tanjug ministri i Jashtëm serb, Ivica Daçiç.

Serbia më herët kishte njoftuar se në një moment të caktuar do të njoftojë se cilat shtete e kanë tërhequr njohjen e pavarësisë së Kosovës, përveç atyre për të cilat dihet.

Daçiç më herët ka paralajmëruar se Serbia do të vazhdojë këtë vit luftën e vështirë diplomatike dhe politike në lidhje me mbrojtjen e integritetit dhe sovranitetit territorial të Serbisë.

Previous articleShqiptarët, renditen të parët në Europë për orët më të gjata të punës
Next articleVdekja e Papës Benedikti XVI, radha e njerëzve kalon pritshmëritë e Vatikanit! 65 mijë qytetarë i dhanë lamtumirën e fundit ditën e parë të homazheve