Home LifeStyle Çifti bëhet viral në rrjet, shpenzuan vetëm 500$ për dasmën e tyre

Çifti bëhet viral në rrjet, shpenzuan vetëm 500$ për dasmën e tyre

Brokenbrough madje bleu fustanin e nusërisë nga në dyqanin Shein, i cili kushtoi vetëm 47 dollarë (36 £) dhe që atëherë ka marrë më shumë se një milion shikime në TikTok, ku ajo dokumentoi festën e saj ‘të kursyer’.

“Qëllimi ynë ishte që të ishim sa më minimal dhe të shpenzonim sa më pak para të jetë e mundur”, tha ajo në një intervistë me Good Morning America.

Sipas Brokenbrough, kur bëhej fjalë për blerjen e fustanit të saj të nusërisë, ajo nuk donte të shpenzonte shumë sepse “kishte mendësinë që do ta vesh këtë një herë për disa orë”.

Torta e dasmës dhe lulet iu dhuruan nga miqtë dhe familja. Ata u martuan në një kodër publike nën perëndimin e diellit.

Që kur dokumentuan hapat që morën për të ulur kostot e dasmës, ata janë duartrokitur nga përdoruesit e TikTok për kursimin e tyre.

Çifti gjithashtu pranoi se nuk do të kishin mundur ta realizonin këtë gjë pa mbështetjen e miqve dhe familjes së tyre gjatë gjithë procesit të planifikimit.

Previous articleBora mbulon Thethin, Rama: Po punojmë për të mbajtur të hapur rrugën
Next articleSituata me reshjet, akuzon Dash Sula: Qeveria, përgjegjësja e përmbytjes së shtëpive e të mbjellave