Home Politike Çfarë pasurie ka Edi Rama? Gazetarja nxjerr detajet: Më shumë të ardhura...

Çfarë pasurie ka Edi Rama? Gazetarja nxjerr detajet: Më shumë të ardhura nga puna si piktor sesa kryeministë

Gazetarja Aranita Brahaj foli për pasurinë që ka deklaruar çifti Edi dhe Linda Rama.

Ajo u shpreh se kryeministri dhe bashkëshortja e tij kanë qenë shumë të kujdesshëm në momentin që kanë deklaruar të ardhurat e tyre. Ata kanë deklaruar me kujdes paratë që kanë investuar, faturat si dhe detyrimet që kanë ndaj të tjerëve apo anasjelltas.

“Pasuria e çiftit është e deklaruar me shumë kujdes, ka vlera të konsiderueshme, pra nuk qëndron në vlera të ulëta. Çifti i bashkëshortëve kanë dhënë me saktësi të madhe edhe se çfarë kanë investuar, faturat, arsyet pse janë vonuar në pagesën e një fature duke shpjeguar që janë në pritje të një kredie, dhe siç e shohim kanë edhe detyrime ndaj të tjerëve sikurse të tjerët kanë detyrime ndaj tyre”, tha Brahaj.

Gazetarja tha se pas vitit 2013 tek Rama bie në sy fakti që të ardhurat janë më të shumta nga krijimtaria e tij artistike sesa nga paga e kryeministrit.

“Ajo që bie në sy tek zoti Rama është që zoti Rama çdo vit ka të ardhura nga krijimtaria e tij artistike më shumë se nga paga e kryeministrit. Duket si diçka që bie pa vëmendje dhe pa interes, por në perceptimin tim, palët dhe metodologjia e këtij Inspektorati është difektoze sa kohë merret vetëm me atë që shitet, pra të ardhurat nga piktura”, tha Brahaj.

“Zoti Rama ka pasuri edhe nga privatizimi, ka pasuri të trashëguara, pasuri që janë vënë gjatë martesës me zonjën Rama. Po ashtu ka edhe zonja Rama e cila vjen nga një karrierë eksperteje dhe ka të ardhura vjetore të kënaqshme për kontekstin e një vendi si Shqipëria”, theksoi ndër të tjera gazetarja në Opinion.

SOURCEBulevard News
Previous articlePochettino: Mbappe duhet të vendosë për të ardhmen e tij
Next articleDeklaroi se do të largohej nga “Love Story” nëse rikthehej Enxhëll, Meri pendohet për fjalët e saj!