Home Politike Çështja e Teatrit, Meta: Qeveria dhe bashkia të dëgjojnë sugjerimet e artistëve

Çështja e Teatrit, Meta: Qeveria dhe bashkia të dëgjojnë sugjerimet e artistëve

Ndaj kërkesave të artistëve për Teatrin Kombëtar ka reaguar sërish kreu i shtetit Ilir Meta, i cili bën thirrje për transparencë e dialog për këtë çështje. Ai i bën apel qeverisë dhe bashkisë së Tiranës të dëgjojë sugjerimet e komunitetit të artistëve.

“Presidenti i Republikës, bën thirrje për transparencë e dialog për këtë çështje dhe i bën apel Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës, të dëgjojnë sugjerimet dhe shqetësimet e komunitetit të artistëve e të dialogojnë në dobi të ruajtjes e promovimit të vlerave e trashëgimisë historike, kulturore e kombëtare”, thotë Meta në mesazhin e tij.

Presidenti Meta organizoi edhe një takim me një përfaqësi të artistëve kohë më parë dhe ka dëgjuar shqetësimet e sugjerimet e tyre për zgjidhjen e kësaj çështjeje të ndjeshme.

Previous articleEmri i ri/ Plas në Maqedoni, Ivanov përzë nga zyra Zoran Zaev
Next articleRAPORTI: Zbardhet skeda e pasurisë së deklaruar për Prokurorin e Apelit në Tiranë, identifikohen “flamujt e kuq”