Home Politike Celibashi kërkon prezencën e policisë në një KZAZ, urdhërohet pezullimi i numërimit...

Celibashi kërkon prezencën e policisë në një KZAZ, urdhërohet pezullimi i numërimit në Kurbin

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka urdhëruar pezullimin e numërimit të votave në KZAZ 15 në Kurbin.

Kryekomisionari Ilirjan Celibashki ka urdhëruar që prezent në këtë KZAZ të jenë edhe forcat policore të cilat duhet të marrin masa që gjatë procesit të numërimit të jenë prezent në ambientet e vend numërimit të votave vetëm anëtarët e KZAZ dhe sekretari, anëtarët e grupeve të numërimit, vëzhguesit e subjekteve zgjedhore, vëzhguesit e tjerë të akredituar, kandidatët dhe media, si dhe personeli teknik i autorizuar nga KQZ.

foto galeri

Previous articleRa aksidentalisht nga kati i dytë i pallatit, humb jetën i moshuari në Durrës
Next articleMbyllet numërimi në Krujë, PS fiton bashkinë