Home Aktualitet ‘Çdo dosje me shkelje’, Manja: Duam shkrirjen e Drejtorisë në Kadastrën e...

‘Çdo dosje me shkelje’, Manja: Duam shkrirjen e Drejtorisë në Kadastrën e Durrësit

Ulsi Manja: Dua të ndaj me ju sot Kadastrën, mjafton të marrin rastet që kanë mbi tavolinë dhe me të gjitha gjasat do të ketë shkelje. Vazhdojmë me atë në Durrës, kemi kërkuar shkrirjen e kësaj drejtorie, në këto dosje mungonin dokumentacionet më të rëndësishme që kërkon ligji. Ëshët guxim i madh! Një kompani e gjitha në shkelje nga drejtori deri tek specialistët. Rasti tjetër i takon asaj në Sarandë, janë dy raste që u përkasin shtetasve P.D dhe R.D, është kallëzuar ish-drejtori dhe ish-përgjegjësi i legalizimeve.