Home Bota Britania vetëm sot në mëngjes humbi rreth 77 milIardë dollarë

Britania vetëm sot në mëngjes humbi rreth 77 milIardë dollarë

flamuri i britaniseAnalisti politik Lumir Abdixhiku ka komentuar daljen e Britanisë së Madhe nga BE-ja. Ai thotë se kompanitë angleze vetëm këtë mëngjes kanë humbur 77 miliardë dollar.

Postimi i plotë:

Vetëm këtë mëngjes,
– Kompanitë angleze humbin në vlerë rreth 77 miliardë dollarë;
– Funta bie në nivelin më të ulët në 31 vite – humbë 12% në vlerë;
– Skocia kërkon referendum për pavarësi nga Britania dhe kthim në BE;
– Irlanda Veriore kërkon bashkim me Irlandën dhe mbetje në BE.
Gjërat s’po duken mirë as për Britaninë një herë. Ndarja s’bën fuqinë./