Home Opinion Grida Dumën e braktis dhe burri i saj

Grida Dumën e braktis dhe burri i saj

Nga Bledi Mane 

Ilir Shqina quhet, ish lektori i shkencave sociale që mori për nuse studenten e tij Grida Duma. Kjo e fundit erdhi në Tiranë nga Spitalla e Durrësit, gjeti burrë me parapagesë por mori kot dhe iu fut politikës.Pasi u fëlliq sistemtikisht nga tutorët e saj elbasanas, sot ndjehet më e braktisur se kurrë. Madje dhe burri i saj, Ilir Shqina, punonjës i Ministrisë të Punëve të Jashtme, u detyrua të braktisë Shqipërinë prej turpit të saj.Burri i Gridës sapo ia qau hallin ministrit të jashtëm Ditmir Bushati dhe Ditmiri si cinik permanent, ia dërgoi Gridës burrin vetëm 69 minuta larg nga Tirana. Ia dërgoi me mision në ambasadën shqiptare të Sllovenisë në Ljubljanë… Gjithësesi ju kollovarët e Gridës duhet të merrni pjesë në protestën e opozitës të shtunën. U garantoj që burri i saj nuk vjen në Tiranë atë ditë se ia ka ndaluar eprori i tij Ditmir Bushati!!!