Home Politike Berisha bë ‘gafën’ epike në ‘takim virtual’ me shqiptarët e Londrës

Berisha bë ‘gafën’ epike në ‘takim virtual’ me shqiptarët e Londrës

Ish kryeministri, Sali Berisha në pamundësi për të shkuar në Britaninë e Madhe ka mbledhur në një takim virtual shqiptarët e Londrës në një takim virtual. Por pavarësisht se duket se i kishte menduar të gjitha “detajet”, Berisha ka lënë një gafë epike. Ai u shpreh se është mirënjohës ndaj qeverisë së madhërisë së saj, të ndjerën Elisabeth II. Pasi e ka kuptuar se gaboi (megjithëse se e tha gati 3 herë), Berisha ka kërkuar ndjesë duke qeshur.

“Ambasadori Alastar Smith, është njëlloj McGoinigal. Ky njeri vazhdon të mashtrojë, i thotë qeverisë së tij se Berisha po përpiqet të sulmoje ambasadorin dhe qeverinë e Madhërisë së saj. E vërteta është se ambasadorit i jam betuar se do e sulmoj publikisht për atë që ka bërë. Por e vërteta është se unë nuk e kam sulmuar kurrë qeverinë e madhërisë së saj, për të cilën kam shumë respekt. Dua të dini ju, se ky filloi të ndjekë… madhërisë së tij (qesh) madhërisë së tij, më falni.”- tha Berisha.

Previous articlePartia Socialiste zbulon emrin e kandidatit për Bashkinë e Beratit
Next articleAmbasadori i Gjermanisë në Kosovë: Me një rezultat ideal në dialog, 5 vendet e BE-së mund ta njohin Kosovën