Home Humor Beni dhe mesuesja

Beni dhe mesuesja

12614524-teacher-at-blackboard-with-ruler-and-pencil-in-hand-smiling-she-looks-into-camera

 

 

 

 

 

 

 

E pyet mesuesja benin: o beni po te kishe per te zgjedhur lek dhe mend ke do merrje ti? Beni i’a kthen:do merrja leket.:mesuesja:un do merrja mend. I’a kthen beni:po gjithkush merr ate qe i mungon.!

Previous articleGuardiola drejt Anglisë, mister emri i klubit
Next articleRudina Xhunga dhe dallimi Kosovë – Shqipëri