Home LifeStyle Bashkohen shoqet Cheryl dhe Kimberley

Bashkohen shoqet Cheryl dhe Kimberley

shoqetAto kishin qenë shoqe të ngushta që nga filmi që luajtën bashkë ‘Girls Aloud’, 10 vite më parë.

Cheryl Cole festoi fillimin e autobiografisë Kimberley Walsh.

E veshur në të kuqe, Cheryl 30 vjeçare, e kishte nderuar shoqen e saj, në një hotel të hënën në mbrëmje.